Decorum met FDF op bloemistenvloer bij IPM

11-01-2019    14:30   |    Goedemorgen

Tijdens de IPM in Essen slaan bloemistenvereniging FDF en telersvereniging Decorum in de bloemistenhal de handen ineen. In de gezamenlijke stand bij FDF World kunnen bloemisten kennis maken met het ruime assortiment bloemen en planten.

Creatief directeur FDF en Floral Designer Manfred Hoffmann: 'Bloemisten zoeken altijd naar kwaliteit. Daarom is het fijn om met producten van Decorum te werken', aldus Hoffman. Jaap Moerman, kweker en bestuurslid van Decorum vult aan: 'Het is voor ons een enorme kans om via FDF in contact te komen met Duitse bloemisten.' Bloemisten kunnen zelf de kwaliteit van het unieke assortiment ervaren door in een shop zelf te arrangeren. Zo laat Decorum de vele bezoekers hun pay off ‘Feel the Quality’ zelf beleven.

Hal
Van 22 tot en met 25 januari is Decorum te zien op de IPM Essen in Duitsland. Decorum is niet alleen in hal 1A te vinden maar ook in hal 1, waar de noviteiten van de kwekers te vinden zijn. En in hal 8 is het nieuwe duurzaamheidsconcept ‘Feel Green’ te zien.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meet&Greet met Flora Ola bij FHS

Er is weer een Meet&Greet bij Flower Handling Services in Naaldwijk. Donderdag 24 januari 2019 kun je van 9 tot 13 uur kennismaken met het...

Chinese landbouwminister op bezoek

Qu Dongyu, de Chinese viceminister van het ministerie Landbouw en Plattelandsontwikkeling, was maandag voor een kort bezoek in Nederland. In...