bQurius breidt directie uit

bQurius breidt directie uit

bQurius groeit. In klanten, in diensten en daarmee ook in medewerkers. Het bedrijf stelt daarom een nieuw directielid aan.

Sjors van der Helm, werkzaam als financieel adviseur en sinds 2017 ook directeur van het bedrijf: "bQurius wordt groter en steeds complexer. Met name door een flinke groei in diensten als management informatie en energie ontzorging. Daarmee is ook de behoefte ontstaan om het directieteam verder uit te gaan breiden. Veranderen, uitbreiden en toch structuur houden zal onze grootste uitdaging worden. Na meerdere positieve gesprekken hebben we afgelopen week daarom aangekondigd dat onze huidige energieadviseur Bart Setz vanaf 1-1-2021 ook mede eigenaar en directielid van bQurius wordt!"

"Naast het feit dat 'Doorgroeien kan' fungeert als titel van onze website voor al onze vacatures, geeft het ook een deel van de visie van ons bedrijf weer. Je krijgt in je functie bij bQurius namelijk altijd de ruimte om te laten zien waar je goed in bent en je ambities worden niet alleen gehoord maar ook actief in behandeling genomen."

Sinds 2013 is Bart werkzaam bij bQurius. Van stagiair naar assistent energieadviseur, van energieadviseur naar leidinggevende van de hele afdeling en als kers op de taart vanaf het nieuwe jaar daarnaast dus ook directielid van bQurius. "Naast de uitdagingen in de energiewereld heb ik ook altijd graag tijd gestoken in het meedenken in de algemene ontwikkeling van bQurius en de overige afdelingen. Sinds de oprichting in 2013 heeft het bedrijf, parallel aan mijn eigen ontwikkeling, flinke stappen gezet. En groeien is leuk maar het betekent ook dat er steeds meer georganiseerd moet worden. Structuur en organisatie zijn echt mijn ding dus ik draag mijn steentje daar graag aan bij. Ik kijk er erg naar uit en kan niet wachten tot de jaarwisseling!'', aldus Bart Setz.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v