Luister de uitzending met WPK en P. Van Geest terug

11-09-2020    11:39   |    Goedemorgen

WPK en P. van Geest waren vanochtend tussen 11.00 en 12.00 uur uitgebreid te horen op Paprika Tasty Radio in het kader van het online thema opkweek en jonge planten. Daarbij kwam onder andere de samenwerking tussen beiden bedrijven ter sprake.

De Westlandse Planten Kwekerij, kortweg WPK, werd in de live uitzending vertegenwoordigd door Dianto van der Lugt. Daarnaast schoof Thijs Hermans van P. van Geest aan. Beide heren vertelden over de samenwerking tussen de twee bedrijven. Daarnaast ging Dianto van der Lugt in op de teeltfaciliteiten bij WPK, waaronder de biologische opkweek die daaraan is toegevoegd. Ook werd met externe gasten gebeld.

Heb je de uitzending gemist? Niet getreurd! Je kunt de uitzending in zijn geheel terugluisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (3)

Peter Loef at 20.07.2022

Hoi Martine,
Perfect verwoord, dat is aan jou wel toevertrouwd! Ik heb het artikel gelezen, boodschap was duidelijk. Klasse en helemaal mee eens. Nuances zoals je beschrijft zijn zo logisch maar worden niet geduid omdat het niet scoort en past in het beeld wat door media gecreëerd is en vanuit de gedachte dat ondernemers alleen maar uit zijn op gewin over de ruggen van anderen. Dit ontmoedigt als we niet uitkijken ondernemers die intrinsiek goed werkgeverschap nastreven collectief mee te blijven doen en meedenken over hoe we 'de foute' bedrijven uit de markt krijgen. Mogelijk (hopelijk) gaat het verplichte certificeringsststeem straks z'n werk doen. Wat overigens alleen zal slagen als daarbij onlosmakelijk strakke handhaving door de Nederlandse Arbeidsinspectie plaatsvindt.
Succes in wat je doet. We blijven elkaar volgen en steunen!!

loan financial at 26.07.2022

Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

Eclipse FX at 12.08.2022

Hallo dames en heren, Waarom een ​​lening aanvragen en schulden hebben als u kunt investeren in Cryptocurrency.

Ik ben Sharon Tate Reeves, ik ben een makelaar en expert in cryptocurrency-handel en -investeringen. Veel mensen moeten hebben gehoord over cryptocurrency (Bitcoin, Ethereum etc) en hoe mensen er veel geld mee verdienen, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken. Nou, ik breng je goed nieuws. Ik voer een programma over cryptocurrency-handel uit met behulp van mijn strategie en analyse om meer winst te maken. Je kunt wekelijks meer dan 10.000 euro verdienen met handelen en beleggen in cryptocurrency als je mijn strategie gebruikt.

De voordelen zijn dat u het hele proces en de strategie leert en binnen een week kunt verdienen.

Let op: financiering, opnames en portefeuilles worden alleen door u gedaan, dus uw geld is beveiligd.
Ik verdien slechts 20% als commissie voor het handelen op uw account na uw succesvolle opname.

Hieronder vindt u mijn contactgegevens:

E-mail: eclipseforexbroker@gmail.com
Test/WhatsApp: +1 (201) 754-8785

Dit is een zeer veilige en legitieme manier om geld te verdienen. We weten allemaal hoe de inflatie snel toeneemt en we moeten ons inkomen diversifiëren. Dit is een kans voor jou.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws