Wervingsprocedure voorzitter krijgt groen licht

07-12-2020    10:36   |    Glastuinbouw Nederland

De Ledenraad van Glastuinbouw Nederland heeft woensdag 2 december de profielschets, het voorstel voor de selectiecommissie en het proces ten aanzien van de werving van een nieuwe voorzitter voor de ondernemersorganisatie goedgekeurd.

De selectiecommissie bestaat uit drie bestuursleden, één vertegenwoordiger uit de Ledenraad en de directeur van Glastuinbouw Nederland. De wervingsprocedure voor deze vacature verloopt via het Nationaal Register. De profielschets staat in de bijlage bij dit bericht. Uiteraard worden voor deze procedure de statuten en het huishoudelijk regelement van de vereniging gevolgd.

Reageren tot 2 januari
Indien je interesse hebt in deze functie of indien je iemand wilt voordragen voor deze functie, die voldoet aan de profielschets, dan kan dit tot zaterdag 2 januari 2021 door een mail te sturen aan Ruud Paauwe, e-mail rpaauwe@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Na deze sluitingsdatum wordt door de selectiecommissie een longlist bij de recruiter ingediend. Vervolgens wordt een shortlist opgesteld en hieruit worden drie kandidaten geselecteerd voor een verkennend gesprek.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen op PTR: Benfried

Cor Poppe, productmananager Gewasbescherming en Meststoffen bij Benfried, is vrijdagochtend te gast in de...