Bezoek Sion online of live

Bezoek Sion online of live

Traditiegetrouw staan week 23/24 in het teken van de open dagen bij Sion, weliswaar volledig in lijn met de huidige situatie en maatregelen presenteert veredelaar Sion ruim 200 rassen in bloei, waaronder Top Models, New Arrivals en Testrassen. Naast de rassen uit eigen collectie presenteert het bedrijf ook rassen van andere veredelaars: CJ Orchids, Clone, Hark/Bremkens, Piko Breeding, Roenbaek en Ter Laak Orchids.

Tijdens de Sion Open June Edition is er uiteraard ook aandacht voor de internationale klanten, speciaal voor hen is er een persoonlijke (digitale) tour langs de nieuwste rassen en consumententrends in Sion Trend Lab. "Waar voorheen 1 of 2 personen fysiek werden ingevlogen, zie je ook daarin een ontwikkeling en houden we nu online presentaties voor 6 of meer personen, wat ook de betrokkenheid binnen een bedrijf weer vergroot, dus wat dat betreft een heel positieve ontwikkeling", aldus Eric Moor. Sion Open June(Digital) Edition is uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Volop inspiratie in Sion Trend Lab
Sion heeft als missie de Phalaenopsis continu te vernieuwen om de consument te blijven verrassen. In het Sion Trend Lab inspireert het bedrijf Phalaenopsis-kwekers én hun klanten met de nieuwste rassen, trends, toepassingen en concepten. Samen met trendvertaler Sandra Könings zijn er drie fonkelnieuwe trends samengesteld. Ontsnap aan de dagelijkse realiteit en laat u meevoeren in een wereld vol fantasie en romantiek in het 'Amazing Orchid Love' thema. Als tegenhanger van dit extravagante thema is er 'True Orchid Love' waar nature meets design: we realiseren ons meer en meer dat we de manier waarop we moeder aarde behandelen zal moeten veranderen. Na alle beperkingen en lock downs snakt de consument des te meer naar gezelligheid, rumoer en party! In het thema 'Celebrate Orchid Love' combineert men inspiratie vanuit de hele wereld perfect met de feestelijkheid van de orchidee. Gegarandeerd dat elke bezoeker na zijn bezoek aan het Sion Trend Lab vol nieuwe ideeën de deur uitgaat.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v