'Betere waterkwaliteit en besparen op energie'

'Betere waterkwaliteit en besparen op energie'

Door producten als de DryGair en de Moleaer gasinjectietechniek in te zetten op het bedrijf kun je niet alleen de waterkwaliteit verbeteren, maar ook besparen op water én energie. Dat was de boodschap die Hans Belt en Rene Mondt van Royal Brinkman vanochtend overbrachten op Paprika Tasty Radio.

Hans Belt is Technical Specialist DryGair en Rene Mondt is actief als Technical Specialist Moleaer, beiden bij Royal Brinkman. In de uitzending op Paprika Tasty Radio vertelden zij over Brinkman Technical Projects en twee specifieke producten die het bedrijf momenteel aanbiedt: de DryGair voor het ontvochtigen van de kas en de Moleaer gasinjectietechniek voor de behandeling van water.

Volgens Belt en Mondt bieden deze technieken grote voordelen op gebied van waterkwaliteit, waterbesparing, footprintreductie en -niet onbelangrijk in deze tijd- energiebesparing. Op de tuinbouwzender van Nederland gingen Belt en Mondt in op de trends die zij signaleren en de wijze waarop Royal Brinkman daarop inspringt.

Heb je de uitzending gemist? Luister het gehele gesprek dan hier terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v