Decorum Spring Fair 2021 bijna vol

01-06-2021    09:50   |    Goedemorgen

Decorum-kwekers kijken uit naar de Spring Fair, die plaatsvindt op 2 en 3 juni. Na een jaar zonder fysieke beurzen is dit het eerste evenement in 2021 dat door Decorum wordt georganiseerd en waarbij live klantcontact weer kan.

Vanwege de geldende coronamaatregelen heeft het merk genodigden de mogelijkheid gegeven een tijdsblok te reserveren en de inschrijvingen stroomden de afgelopen weken binnen; met 128 inschrijvingen is de bloeiende plantenbeurs is bijna volgeboekt.

Zichtbaar zijn en blijven, dat is één van de doelen van Decorum in 2021. De bloeiende plantenbeurs draagt hieraan bij, want persoonlijk contact en het fysiek kunnen bekijken van producten blijft binnen de sierteeltsector essentieel. Ondanks dat de handel steeds meer online plaatsvindt, gaat namelijk niets boven het zien en voelen van producten en dus boven zichtbaar zijn.   

Op de Spring Fair presenteren twintig kwekers op inspirerende wijze hun mooiste kwaliteitsproducten. Daarnaast worden twee noviteiten van Hofland Flowering Plants gepresenteerd en kunnen bezoekers een kijkje nemen in de kwekerij van HL Hogervorst. Het belooft dus een prachtige, fysieke beurs te worden. Wil je deze beurs niet missen? Klik hier om snel en gemakkelijk een tijdsblok te reserveren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meer gas uit Noorwegen

Noorwegen gaat meer gas aan Europa leveren om de forse stijging van de energieprijzen te keren. Het Noorse...

Instagram: IJskoude kas?

KG Greenhouses is momenteel bezig met een project in IJsland. Daar bouwt het bedrijf een kas van 3.500 m2....