Sakata beloont Astra-inkopers

13-09-2017    09:17   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Het Platycodon Astra seizoen is in april ingeluid met een make over van het logo. Om de kwekers en de exporteurs te betrekken bij het initiatief van veredelaar Sakata, is er als extraatje een handelsactie bedacht.

In Nederland lijkt de herfst echt te zijn begonnen, maar in de afgelopen zomer zijn er veel vrolijke Astra Platycodon planten afgezet binnen heel Europa. De Astra is dan ook zeer geschikt voor warme periodes. De plant kan goed tegen de hitte en kent een goede houdbaarheid in de keten. Eigenlijk kom je overal wel de Astra tegen door de veelzijdigheid van het product. Buiten de 3 kleuren, wordt er ook onderscheid gemaakt in verschillende potmaten. De handel maakt er kennis mee en ziet het als een goede aanvulling.

Het Platycodon Astra seizoen is in april ingeluid met een make over van het logo en een merk promotie actie richting de handel. "Waarom? Omdat het een echte musthave is voor alle exporteurs! De Astra is uniek, opvallend en betrouwbaar. En bovenal hufterproof en daardoor goed en vrijwel risicoloos te transporteren", aldus Sakata. Om de kwekers en de exporteurs te betrekken bij het initiatief van veredelaar Sakata, werd er als extraatje een handelsactie bedacht. In de zomermaanden werd onder alle Astra-inkopers een dinercheque t.w.v. € 300,- verloot. De winnaar mag dineren in een sterrenrestaurant naar keuze.

Exporteurs kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun kwekers, tegelijkertijd kunnen kwekers hun grootste, loyaalste, grappigste of leukste inkoper nomineren voor winnaar van de maand. De gelukkige winnaar van afgelopen maand is Waterdrinker. Kees Visschers nam namens de exporteur de cheque in ontvangst. Kees was enthousiast over de Astra.” Het is binnen de Tuinplanten een grote productgroep. Het is een mooi product, super houdbaar en met name in de echte warme zomer een van de weinige planten die goed blijft." En die cheque, die houdt hij niet zelf, Kees is een echte teamspeler en zonder zijn team kan hij zich niet zo inzetten voor de verkoop, dus dat belooft een gezellig team uitje te worden.

Het Astra-seizoen is bijna afgelopen, dus alle inkopers die wel trek hebben, kunnen zich nog aanmelden bij de Astra-kwekers. Een lijst van alle kwekers is te vinden op de vernieuwde website www.AstraPlatycodon.eu


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Dat verdient een... foto!

Onze fotograaf Glenn Mostert komt werkelijk overal. Zoals onlangs bij Opti-flor voor de speciale KAS-uitgave vol topwerkgevers die deze week...